Naprapat Göteborg

Naprapat Göteborg VasastanOrtopedmedicinska Institutet.

Ni hittar kliniken på Erik Dahlbergsgatan 14. Det är enkelt att hitta hit via kollektivtrafiken då det är 1 minuts gång från Vasaplatsen och det finns även möjlighet till parkering i närheten vid Schillerska Gymnasiet. Jag hjälper dig vid akut smärta som ryggskott eller mer långdragen värk men även med idrottsrelaterade besvär. Har tidigare erfarenhet av alltifrån hockey-, handbolls-, fotbollsspelare och friidrottare på högsta nivån men även stillasittande kontorsarbetare och motionärer.

Som naprapat har jag studerat 4 år på Naprapathögskolan i Stockholm och 1 års legitimationspraktik. Jag brinner för mitt yrke och det detektivarbete som det medför, behandlar gärna alla olika former av besvär men har stort intresse för axelproblematik. Behandlingarna består utav undersökning, få bort din smärta, optimera kroppen och förhindra återfall. De manuella teknikerna som jag använder är massage, justering av leder, dry-needling(smärt behandling med nålar)samt träning i förbyggande syfte.

I den väletablerade kliniken från -01 hittar ni mig som naprapat där jag jobbar tillsammans med kiropraktorer, osteopater, ortopedläkare, fysioterapeut, psykolog och personlig tränare för att du som patient ska kunna få den hjälp du behöver.

Ortopedmedicinska Institutet håller även i utbildningar för sjukgymnaster, osteopater, naprapater, kiropraktorer och massörer i avancerad manuell terapi, myofasciella triggerpunkter, idrottsmedicin och klinisk biomekanik. För mer info läs här

 

Har som mål att få dig smärtfri och återfå full funktion i rörelseapparaten!