Naprapat Göteborg Haga – Stjärnkliniken.

Bor du i eller i närheten av Göteborg så som Lerum, Mölnlycke eller Torslanda och behöver en naprapat?

Ni hittar kliniken på Södra Allégatan 6 i Axesshuset. Kliniken är enkel att hitta till då det är 1-2min promenad från Haga Kyrkan med kollektivtrafik och det finns också goda möjligheter till parkering i Axess Huset. Jag hjälper dig vid akut smärta som ryggskott eller mer långdragen värk men även med idrottsrelaterade besvär. Har tidigare erfarenhet av alltifrån hockey-, handbolls-, fotbollsspelare och friidrottare på högsta nivån men även stillasittande kontorsarbetare och motionärer.

Som naprapat har jag studerat 4 år på Naprapathögskolan i Stockholm och 1 års legitimationspraktik. Jag brinner för mitt yrke och det detektivarbete som det medför, behandlar gärna alla olika former av besvär men har stort intresse för axelproblematik. Behandlingarna består utav undersökning, få bort din smärta, optimera kroppen och förhindra återfall. De manuella teknikerna som jag använder är massage, justering av leder, dry-needling(smärt behandling med nålar)samt träning i förbyggande syfte.

 

Tack vare att kliniken ligger i centrala Göteborg så är det lätt för er utanför stan att ta er hit, oavsett om du bor i Mölnlycke, Lerum eller Torslanda.

Jag har som mål att få dig smärtfri och återfå full funktion i rörelseapparaten. Hjärtligt välkommen!

 

Besöksadress till Naprapat Göteborg

Stjärnkliniken
Södra Allégatan 6
413 01 Göteborg
Tel. 031-15 95 95